אני בטוחה שיש גירסאות יותר מקוריות מזו, אבל ככה אני מכינה:
בסיר לטגן בצל גדול,
להוסיף 3 גבעולי סלרי קצוצים,
3-4 שיני שום,
3 עגבניות בשלות מרוסקות אני שמתי שרי,
כוס וחצי גרגירי חומוס שהושרו לילה (או שקית גרגירי חומוס מבושלים),
כוס עדשים חומות, כורכום, כמון, פפריקה, מלח, פלפל.
להוסיף מלא מים ולהביא לרתיחה, לבשל חצי שעה עד שהחומוסים מתרככים.
להוסיף כוס איטריות דקות למרק ולערבב+ מיץ מלימון 1+ כוסברה קצוצה.
לבשל 5 דקות עד שהאיטריות רכות. אם המרק דליל אפשר לערבב בכוס 1 כף קמח+1/2 כוס מים ולשפוך למרק ולבשל מעט עד שמסמיך.
זהו. טעים, מחמם, מנחם, רק שליבי לא כאן להנות.
אם הכנתם וזכרת את ליבי, בבקשה תתייגו את העמוד ואת #מאכל_ליבי, וכך נדע שזכרתם אותה
#מאכל_ליבי