להשרות בקערה מלאה במים כוס קינואה
לסנן ולשטוף היטב.
לבשל את הקינואה בסיר – מעט שמן זית, כוס קינואה, כוס וחצי מים רותחים, מלח מעט פלפל,
לסגור את המכסה, על אש נמוכה, עד שהקינואה מוכנה ולקרר.
בקערת סלט לחתוך:
2 מלפפונים
2 עגבניות
בצל אדום, שום (נראה לי מינימום 3 שיניים)
פטרוזיליה.
וזהו – מיץ מלימון שלם סחוט, שמן זית, מלח ופלפל.
אפשר להוסיף איזה ירק שבא לכם – קוביות קטנות של גזר/פלפל אדום/קולורבי/זיתים.
טעים ברמות, הקינואה מתפצפצת בפה, בריא, וזה בדיוק ליבי.
אם הכנתם וזכרתם את ליבי בבקשה תתייגו את ליבי ואת #מאכל_ליבי, שנדע שזכרתם אותה.