לבשל תפוחי אדמה קלופים שלמים בסיר גדול מלא במים עם מעט מלח. אני מבשלת את תפו"א בבוקר ומשאירה אותם במים עד ארוחת הצהריים כך שאני לא בלחץ לבשל אותם. לבשל אותם עד שקצה סכין נכנסת בקלות ולא יותר, לא עד רכות מלאה כמו לפירה.
חצי שעה לפני הארוחה – לסנן את תפוחי האדמה, לחתוך לאצבעות צ'יפס. להניח בתבנית עם נייר אפייה. לפזר מעליהם שמן זית, מלח, אבקת שום, ואני אוהבת גם תבלין גריל עוף. לערבב את הצי'פסים המתוקים בתבלינים וזהו – לתנור. 190-200 מעלות. חצי שעה בערך, ערבובים באמצע שישתזפו מכל הכיוונים, להוציא כשהם שחומים וקרנצ'ים מבחוץ, מבפנים הם רכים ומעלי אדים.
כבר מתחשק לי, הולכת להכין.