לבצק:
1 ק'ג קמח שמרים
4 כפות סוכר
2.5 כוסות מים
חצי כוס שמן
לערבל דקה במקסר ולהוסיף כף מלח. לערבב על מהירות בינונית 10 דקות. לשים בקערה מעט משומנת, עם ידיים משומנות לשמן מעט את פני הבצק. לכסות ולהתפיח שעה.
לחלק לרבעים. לרדד ולקרוץ לעיגולים. לשים מילוי.
למילוי:
ביצה 1,
כף קמח
גבינה צהובה מגוררת
400 גר' גבינה בולגרית
400 גר' צפתית קשה
כף גבינת שמנת מעט מלח (גוונו בגבינות למה שיש לכם בבית).
למעלה למרוח ביצה טרופה ושומשום ולאפות עד שמזהיב.
אם ליבי היא היתה כאן היא היתה עומדת עם האף דבוק לדלת התנור, מזיזה את האף כמו כלב גישוש, מחכה שהתבניות יצאו חמות.