מרק פסטה פג׳ול
#מאכל_ליבי כמידי ים רביעי, והפעם, אחד המרקים הכי שכיחים אצלנו בבית, מרק שאני מכינה לפחו פעם בשבועיים, ובחורף, כל שבוע. […]
#מאכל_ליבי כמידי ים רביעי, והפעם, אחד המרקים הכי שכיחים אצלנו בבית, מרק שאני מכינה לפחו פעם בשבועיים, ובחורף, כל שבוע. […]
קחו חבילת עלי פילה מצוננים, תערובת של גבינות, ותתחילו: בקערה לערבב תערובת של גבינות, מה שמתחשק – גבינת טוב טעם,
אופן הכנה: מתחילים עם הקרם: בקערת המיקסר מניחים שמנת מתוקה, פודינג וניל וחלב, מקציפים קציפה יציבה אך לא מאוד. מניחים
אז היום ב #מאכל_ליבי אני מעלה את אחד המאכלים הקבועים אצלנו בבית לארוחת הערב. פשטידת פסטה של הכל מכל –
מאז ה – 7.10, לא הכנתי אותן שוב. המתכון קל-קל: ממיסים 120 גר' חמאה, כוס סוכר חום, לערבב לתוכם קורט
קרקרים חצי כוס קמח חצי כוס קוואקר 1/4 כוס שומשום 1/4 כוס גרעיני חמניה כף קצח כפית מלח קצת פלפל
כל הכיף בכבד קצוץ שאין כמויות מדויקות – כבדים לפי מה שאתם מרגישים, אנחנו בערך 14 מכינה 700 -800 גר'.
אני משרה מספר פעמים את העדשים הכתומות בקערה מלאה במים, שופכת ומשרה שוב, עד שהמים הופכים לצלולים. למלא סיר עם
120גרם חמאה 35 גרם שקדים טחונים 35 גרם קמח 140 גרם אבקת סוכר 2 חלבונים 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
בסיר גדול לבשל 3 חזה עוף עד שכל המים מתמלאים בקצף לבן. שלשפוך את המים לכיור, לנקות את הסיר, להחזיר