1 ק"ג חזה עוף טחון,
3 ביצים,
כוס פירורי לחם,
בצל גדול מגורר וסחוט,
1 קישוא,
1 גזר גדול, כוסברה (לא חובה, אני לא שמתי הפעם),
מעט ראס אל חנות, פפריקה, מעט כמון, מלח, פלפל.
לערבב, אני שמה לשעה במקרר. ליצור כדורים, להטביע כל כדור בקערה מלאה בסולת ולטגן את הקציצות.
בסיר נפרד לטגן רצועות של המון בצל, אני שמה 3 בצלים. ממש בסבלנות, עד שהבצל נהיה שקוף ממש.
להוסיף 3-4 שיני שום, פפריקה, מלח, פלפל ובערך כף סילאן.
לסדר את הקציצות יפה בסיר.
לשים בינהן קוביות תפוחי אדמה ובטטה או כמו שעשיתי הפעם – חבילת ניוקי (זה יצא מעולה).
למלא במים רותחים עד גובה הקציצות ולבשל על אש נמוכה חצי שעה/עד שתפוחי האדמה מתרככים.
סיר מנחם של בית, סיר של געגוע לליבי.
אם הכנתם #מאכל_ליבי, בבקשה תצלמו ותתייגו אותנו ואת #מאכל_ליבי. ככה נדע שחשבתם עליה