מרק עגבניות
בתבנית לתנור לחתוך גס – בצל גדול, מלא עגבניות בשלות, אני משלבת גם עגבניות שרי, 4 שיני שום. לבזוק מעל […]
בתבנית לתנור לחתוך גס – בצל גדול, מלא עגבניות בשלות, אני משלבת גם עגבניות שרי, 4 שיני שום. לבזוק מעל […]
היום אני מעלה מתכון של תבשיל צמחוני, תבשיל בורגול עם מלא פיצוחים. הוא קלי קלות להכנה, טעים ברמות ואחלה לתוספת
להשרות בקערה מלאה במים כוס קינואה לסנן ולשטוף היטב. לבשל את הקינואה בסיר – מעט שמן זית, כוס קינואה, כוס
לפני הכל לחמם תנור ל 150 מעלות, לשים תבנית שמילאתם אותה במים רותחים ולתת לתנור להתמלא באדים. בקערה עם מטרפת
אני בטוחה שיש גירסאות יותר מקוריות מזו, אבל ככה אני מכינה: בסיר לטגן בצל גדול, להוסיף 3 גבעולי סלרי קצוצים,
שלב 1 : בקערה לגרד בצל גדול, חצי ק"ג בשר בקר טחון, ביצה 1, 3 כפות פירורי לחם, כוסברה+פטרוזיליה קצוצים,
לחתוך לקוביות חזה עוף/פילה עוף – לאיזה גודל שאתם אוהבים. ליבי אהבה רצועות. מאיה אוהבת קוביות קטנות ולשים בקערה. מעליהם
לבשל תפוחי אדמה קלופים שלמים בסיר גדול מלא במים עם מעט מלח. אני מבשלת את תפו"א בבוקר ומשאירה אותם במים
רכיבים: 1 ביצה 1 גביע יוגורט או קוטג׳ 250 גר׳ גבינה בולגרית מפוררת עם היידים 150 גר׳ גבינה לבנה כפית